У Чернівцях розпочався прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів

У Чернівцях  розпочався прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитівДержавний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів.

ошти спрямовуватимуться в першу чергу на економію та імпортозаміщення енергоресурсів. До регіональних відділень Фонду слід надавати техніко-економічне обґрунтування або розрахунок проекту, а також документи, які підтверджують надійний фінансовий стан позичальника. Позичальниками можуть бути підприємства житлово-комунального господарства та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. У держбюджеті 2012 року було передбачено 40 мільйонів гривень на проекти у галузі ЖКГ. Перевагу при відборі матимуть проекти, які зменшують обсяг споживання ресурсів, комплексно вирішують проблеми населеного пункту або групи житлових будинків, що знаходяться в єдиній технологічній схемі.
Для довідки: З детальними умовами та переліком усіх необхідних документів можна ознайомитися у Постанові Кабінету Міністрів України від 31 травня 2012 р. № 599 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового кредитування юридичних осіб, у тому числі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів житлово-комунального господарства», а також у регіональному відділенні Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 27, тел. (0372)58-44-10.

peredplata