Буковина з початку року отримала понад 611 млн. гривень на соціальні виплати

Як інформує головне фінансове управління обласної державної адміністрації, упродовж січня – серпня місцеві бюджети Чернівецької області з державного бюджету отримали 605,8 млн. гривень субвенції на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Крім того, протягом 9 місяців область отримала 5,4 млн. гривень на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошове забезпечення батьків-вихователів і прийомних батьків за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях, що відповідає нарахуванням з початку року.
Щомісячно за рахунок коштів зазначеної субвенції виплачуються допомоги 4 тис. 618 малозабезпеченим сім’ям, 18 тис. 588 сім’ям при народженні дитини, 20 допомог при усиновленні дитини, 547 незастрахованим особам у зв’язку з вагітністю та пологами, 10 тис. 541 одиноким матерям, 10 тис. 915 інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, 89 дітям у будинках сімейного типу та 121 дитині у прийомних сім’ях.
За зазначеними соціальними виплатами в області відсутня кредиторська заборгованість. Виплати здійснюються своєчасно та в повному обсязі, інформує управління.

peredplata