Заступник Папієва Кирило Крищенко таки отримав квартиру за 800 тисяч ВІДЕО

Заступник Папієва Кирило Крищенко таки отримав квартиру за 800 тисяч ВІДЕОЗаступник голови Чернівецької ОДА Кирило Крищенко підтвердив факт отримання квартири за 800 тисяч, які були виділені Мінфіном. Про те, що заступник отримав незавдовго після свого призначення квартиру за 100 тисяч доларів, зокрема, йшлося в передачі \”Хто там\” про Михайла Папієва на телеканалі ЗІК.

Відповідаючи на запитання нашого кореспондента Кирило Крищенко зауважив, що до призначення заступником голови Чернівецької ОДА працював на посаді заступника голови Держспоживстандарту України. І відповідно до розпорядження кабміну був звільнений у зв\’язку з переходом на інше місце роботи.

Кирило Крищенко переконаний, що як \”посадова особа мав право на отримання житла за місцем призначення\”. 17 грудня 2010 року було отримано ордер на квартиру.

– Ніякі співпадіння мого призначення та виділення коштів – ця інформація не відповідає дійсності, – зауважив Кирило Крищенко.

Рішення ж щодо виділення житла приймалось колегіально як ОДА, так і профспілковим комітетом. Остаточне ж рішення прийнято було на виконкомі Чернівецької міської ради.

Окрім того, як зауважує пан Крищенко, кошти виділено Мінфіном і міський чи обласний бюджети до цього ніякого стосунку не мають.

На наше запитання, чи потребував пан Крищенко поліпшення житлових умов, він це заперечив.

– Я не потребую поліпшення житлових умов. Я маю право на отримання житла за новим місцем призначення.

Що ж стосується двох квартир, якими, за словами журналістів телеканалу ЗІК володів заступник до отримання житла в Чернівцях, то Крищенко відповів, що він не є власником двох квартир, а лише частки квартири батьків та квартири дружини. Два помешкання розташовані в Києві. І на Буковині у нього житла тоді не було.

Також в тому, що квартири не отримувала, нас запевнила й начальник управління з питань внутрішньої політики та зв\’язків з громадськістю ОДА Ганна Мальона.

В будь-якому випадку залишається без відповіді питання, чому чиновник отримав так швидко таку недешеву квартиру.

peredplata