На Буковині в 20 км вкатають 87 мільйонів

На Буковині в 20 км вкатають 87 мільйонівСлужба автомобільних доріг у Чернівецькій області 15 жовтня за результатими тендеру уклала угоду з ТОВ «Юнікобуд» на поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці вартістю 86,85 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтувати будуть відрізок дороги довжиною 20,95 км, на ділянці км 302+964 – км 323+911. Таким чином ремонт обійдеться по 4,14 млн грн./км. Ремонт має пройти у кілька етапів: штучні споруди на дорозі, сам дорожній одяг, автобусні зупинки. Ремонт роблять за кошти держбюджету, завершити повинні вже до кінця цього року.

ТОВ «Юнікобуд» є однією з компаній, які контролюються групою голови «Укравтодора» Володимира Демішкана. Офіційним засновником «Юнікобуду» є фірма «Дор-строй». До призначення Демішкана головою «Укравтодору» до складу засновників фірми «Дор-строй» входила його дружина Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по «Укравтодору». Наразі засновниками фірми є британські фірми «Любові файнес лімітед» і «Джесісан лімітед», а також киянка Тоня Наумкіна.

Після призначення Демішкана головою «Укравтодору» «Юнікобуд» отримав державних підрядів на 616,37 млн грн., «Дор-строй» – 514,81 млн грн.

Джерело Наші гроші

Світлина lifedon.com.ua

peredplata