Колектив ТРК «Буковина» привітав Валентину Бондар з присвоєнням звання «Заслужений журналіст України»

Колектив ТРК «Буковина» привітав Валентину Бондар з присвоєнням звання «Заслужений журналіст України»Відповідно до Указу Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм звання «Заслужений журналіст України» присвоєно завідувачеві відділу Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії Бондар Валентині Василівні.
25 років свого життя Валентина Бондар присвятила роботі на телевізійній ниві, 8 з них очолює відділ молодіжних та дитячих програм. І весь цей час відкривала та продовжує відкривати все нові й нові імена та юні таланти. Готує передачі на теми освіти, виховання, розвитку дитячої особистості та захисту прав дітей. Вона створила справжній літопис дитячої творчості Буковини: сотні різножанрових, високохудожніх програм. Талановитий журналіст, досвідчений фахівець Валентина Бондар дала путівку у творче життя багатьом відомим нині артистам Буковини. Авторські програми Валентини Василівни неодноразово займали призові місця та отримували найвищі нагороди на всеукраїнських і міжнародних телефестивалях.
З 2009 року готує і веде цикл програм «Подіум її життя» – про жінку- лідера, берегиню роду. Доклала чимало зусиль до проведення на Буковині благодійних телерадіомарафонів «Подаруй дитині життя» для допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію.
Окрім безмежної доброти та любові до людей, Валентина Василівна Бондар має в серці справжнє почуття патріотизму. Ще далеко до зорі Незалежності започаткувала цикл програм «Зав’язь» – про людей, які своєю працею, своєю силою духу наближали цей День. І понині Валентина Бондар не втрачає ентузіазму, щодня працюючи на благо України та українців.

Колектив Чернівецької ОДТРК

peredplata