На Коломийщині святили пасіку. Тут зцілюються люди з різними недугами. В тому числі іноземці

На Коломийщині святили пасіку. Тут зцілюються люди з різними недугами. В тому числі іноземціНа празник св. Володимира Великого, котрий православні християни святкували 28 липня, в селі Пилипи, що на Коломийщині (урочище Погорілець, в глибині лісу) відбулося освячення пасіки п. Віктора Кондрюка, котра налічує понад 100 вуликів, окрім того, там є будиночки, криниця, альтанка. Освятив пасіку настоятель місцевої церкви Пресвятої Трійці о. Володимир Гук.
Сам Господь, як говорить св. Євангеліст Лука, перебуваючи в домі з Апостолами, їв з ними хліб та мед. Всевишній благословив працю бджіл та працю пасічників.
На пасіці п. Віктора Кондрюка можна придбати не тільки мед, але й інші продукти бджільництва. А також полікуватися укусами бджіл, ночівлею в спеціальних будиночках, під якими розміщені вулики з бджолами, лікарськими травами…
Тут лікують і грижу хребта , і ниркові недуги, і серце, і нерви. Деякі люди проводять на пасіці багато днів, відпочивають цілими сім’ями. Нещодавно тут лікувалися люди із Сумщини. Вони були зачаровані і пасікою, і нашою природою. Говорили, що у них такого немає. Від’їжджаючи додому, взяли з собою і мед, і лікарські трави, і навіть багато літрів нашої чистої джерельної води. Набиралися сил на пасіці також гості з Польщі та Німеччини. Так що ще трохи, і про нас буде знати вся Європа.

peredplata