У Путильській райлікарні завершили ремонт терапевтичного відділення

«Це приміщення не ремонтувалось понад 30 років, але нам вдалось винайти кошти для проведення цієї вкрай необхідної роботи. Адже йдеться про комфорт жителів гірського району – хороші умови для пацієнтів та якісні медичні послуги. Без перебільшення, нинішню подію можна сміливо вписати у список важливих справ 2013 року, спільно зроблених громадою, крайовою та представницькою владою Буковини. Саме на таку злагоджену роботу розраховує Президент України, ставлячи перед органами місцевої влади завдання максимально наблизити послуги до людини, зробити ці послуги доступними і якісними», – сказав голова облдержадміністрації. Повідомляє прес-служба ОДА.

За словами Михайла Папієва, будівництво об’єкту фінансувалося за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Загальна вартість робіт – 1 мільйон 115 тисяч гривень.

«У цьому відділені переплановано приміщення, замінено електро- та тепломережі, повністю замінено сантехніку та облаштовано дві палати для ветеранів війни і праці. За кошти районного бюджету придбано нові меблі», – сказав голова обласної державної адміністрації.

Він оглянув відремонтоване приміщення терапевтичного відділення та запевнив колектив лікарні, що сфера охорони здоров’я і її реформування залишатиметься пріоритетним у роботі крайової влади і в наступному році.

peredplata