Пляжний сезон відкрито

Чернівецький міський пляж запрошує відвідувачів

Сьогодні, 23 травня, у Чернівцях о запрацював міський пляж по вулиці Донбасівській. Його територію визначено місцем масового відпочинку населення на воді в межах міста у весняно-літній період 2014 року. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

До послуг відвідувачів – дитячий та волейбольний майданчики, кафе, туалети, роздягальні і душові, а також лежаки. За безпекою на воді стежать рятувальники.

Як зазначив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської Георгій Леонтій, акваторію, відведену для купання, очищено від сторонніх предметів. «Чернівецька міська рятувальна служба на воді» здійснила необхідний комплекс заходів щодо функціонування пляжу. Приведено в готовність рятувально-водолазне спорядження, плавзасоби, аварійно-пошукову маневрену групу та організовано чергування рятувальників.

Паспорт пляжу підписано, вода в річці Прут в районі пляжу відповідає санітарним нормам. Уже працюють душові кабіни, користування якими традиційно є безкоштовним. Перевірено справність радіовузлу, дієздатність медичного пункту, встановлено наочну агітацію щодо поведінки на воді. Проведено культивацію волейбольного поля.

«Чернівецька міська рятувальна служба на воді» підписала спільні угоди з приватними підприємцями, які повинні створити належний рівень обслуговування відвідувачів пляжу та розвинути інфраструктуру на об’єкті.

peredplata