Після Великодня в Україні настане літо

Після Великодня в Україні настане літоЛіто прийде вже зовсім скоро, прогнозує астролог Владислав Росс. За його даними, кардинальної зміни погоди варто чекати після наступного нового Місяця – тобто після 19 квітня.

Як розповів одеський астролог Владислав Росс, прихід літа буде раптовим, неочікуваним і швидким, передає ТСН.

\”Як тільки настане молодик у квітні – після 19-20 числа – в Україну прийде літо, варто очікувати 25-30 градусів тепла\”, – зазначає Влад Росс.

За його словами, до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім – знову холоди. Характерна особливість цьогорічної весни – відсутність опадів, тобто весна буде сухою, вважає Влад Росс.

\”А ось червень може бути дощовим, і це добре, земля хоч трохи відновиться. А далі буде дуже спекотно і сухо, тому я навіть переживаю за врожай\”, – зізнається астролог.

Що стосується літніх місяців – найбільш спекотними, на його думку, буде остання декада липня і перша декада серпня.

\”Температура буде зашкалювати, будуть плюсові рекорди – 38,39 і навіть 40 градусів\”, – прогнозує Влад Росс.

За прогнозом народного синоптика з Дніпропетровська Валерія Некрасова, справжнє літо прийде 1 травня і буде тривати з травня по серпень, і навіть ще трохи вересня захопить.

Середня температура у літні місяці, як зазначає народний синоптик, буде приблизно, як і торік, із максимумом 35 градусів.

\”Найбільш пекучою буде друга половина липня. Дуже теплим буде серпень\”, – прогнозує Некрасов.

За його підрахунками, осінь триватиме з кінця вересня до кінця грудня. А снігу варто чекати, як і цьогоріч, лише на початку січня.

\”Сніг випаде 15 січня. Після цього прийде довга і холодна зима, яка триватиме аж до 9 травня 2013 року\”, – прогнозує синоптик.

За його словами, літо 2013 року буде насправді спекотним, температура сягатиме 40 градусів.

Синоптик Укргідрометцентру Людмила Савчина розповіла нам, що чекати від погоди у осяжному майбутньому.

\”Погода у найближчі дні очікується досить тепла. Вже у вихідні вночі буде від 0 до 6 тепла. Денна температура – 8-14 градусів вище нуля. А 18-19 числа ще вище – до плюс 12-17 вдень\”, – прогнозує синоптик.

Потім, за її словами, знову температура може трохи знизитися – до 8-13, а у наступні вихідні – навіть до 2-7 градусів тепла.

\”Опадів загалом не очікується, хіба що невеликі, на Сході\”, – каже пані Людмила.

За її словами, літа вона ще не бачить на горизонті, утім, деякі температурні показники зависокі навіть для березня.

\”Але не можна сказати, що вже літо настало – просто нормальна весняна температура\”, – зазначає синоптик.

Зазначимо, сніг цього року випав аж у січні і приніс з собою справжню сибірську зиму. Але синоптики ще на початку року передбачали коротку весну і затяжне спекотне літо. Науковці навіть побоюються, що за кілька років відбудеться зсув сезонів, а клімат так змінитися, що майбутні покоління просто не побачать снігу.

Джерело

peredplata