Буковинські поліціянти отримали ізраїльські набори для надання домедичної допомоги

Аптечки містять усі необхідні лікарські засоби, інструменти й прилади для порятунку людського життя в надзвичайних ситуаціях. Їх будуть використовувати у своїй роботі групи реагування патрульної поліції (ГРПП) в усіх районах Чернівецької області. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Екіпажі ГРПП цілодобово несуть службу на території нашого краю. Досить часто саме вони першими прибувають на місце події, де існує загроза для життя людини. Щоб не втрачати цінних хвилин, які є вирішальними у порятунку постраждалого, поліцейські навчаються на спеціальних курсах з надання ефективної домедичної допомоги. А для більш кваліфікованого порятунку людських життів правоохоронці тепер мають сучасні набори медичного оснащення.

Такі цінні подарунки буковинські поліцейські отримали від уродженця Чернівців Гері Гросмана, котрий нині є громадянином Ізраїлю і працює там парамедиком. Маючи за плечима багаторічний досвід роботи, він не з чуток знає, як діяти ефективніше, коли людина опиняється на межі життя і смерті. А тому медичні набори для земляків укомплектував тими приладами, інструментами й засобами, які використовують ізраїльські рятувальні вертолітні війська.

Під час вручення лікарських наборів, Гарі Гросман провів інструктаж з їх використання. При цьому гість побажав працівникам поліції безпечної служби та щоб якомога рідше доводилося використовувати засоби екстреного порятунку життя.

 

peredplata