Як швидко заснути: кращі способи позбавитися від безсоння

Лягли спати, а сон не йде. Знайоме? Ми підготували поради і beauty-процедури, які допоможуть розслабитись після важкого дня і міцно заснути.

Безсоння – це порушення або відсутність сну протягом тривалого часу. Вона пов’язана з багатьма життєвими чинниками: напруга, стрес, переживання, надмірне вживання алкоголю і кофеїну, перевтома тощо. Протягом дня ми відчуваємо різні емоції. Навчіться відкидати їх і всі сплутані думки в голові.

Комфорт – понад усе

Зручне ліжко, м’яка, приємна постіль і провітрена кімната (чисте повітря має бути навіть взимку), інформує Ukr.Media.

Прийміть теплий душ або ванну

Вранці – контрастний душ, а ввечері – тепла ванна з ефірними маслами. Це один із beauty-ритуалів по догляду за шкірою. Використовуйте пару крапель лавандового, м’ятного, жасминового або ромашкового масла. Крім розслабляючої дії, компоненти очистять пори від забруднень і приведуть тіло в тонус. Водні процедури налаштовують на сон і допомагають позбавитися від депресії і пригніченого настрою. Якщо часу бракує, то просто нанесіть краплю ефірного масла на зап’ясті руки. Перед цим потрібно перевірити шкіру на чутливість до вибраного засобу, адже концентрація речовин дуже велика, що може викликати подразнення та алергічні реакції.

Зробіть чай з ромашкою

Чай з ромашкою налаштовує на потрібний лад. Він розслабляє нервову систему і володіє протизапальним ефектом. Купіть в аптеці готовий продукт в пакетиках або ж квітки. Потрібна пропорція: одна ложка на склянку. Дайте відвару настоятися. Якщо напій вийшов занадто концентрований – розведіть гарячою водою.

Зробіть тканинну маску

Beauty-процедури розслаблюють шкіру і ваш організм. Використовуйте тканинну маску з екстрактом лаванди, м’яти або чайного дерева. Також можна нанести будь-нічний засіб, що буде “працювати” в той час, коли ми спимо. Активне оновлення, регенерація та зволоження. Це усуне набряки і мішки під очима на ранок.

Використовуйте beauty-засоби для кращого сну

Бренди випускають різні засоби, одні з яких для сну. Вони розслабляють, тонізують і заспокоюють нервову систему. Серед усього асортименту можна знайти: краплі, бальзами, олії та спреї.

Джерело: https://www.0372.ua

peredplata