«Вулична медицина» у Чернівцях – безкоштовні обстеження для усіх бажаючих

27 травня, у рамках соціального профілактично-оздоровчого проекту «Вулична медицина» у Чернівцях відбудеться вулична акція, приурочена до Всеукраїнського тижня планування сім’ї. Захід присвячений питанням планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я населення.

В акції братимуть участь провідні фахівці ОКУ «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом», ОКУ «Чернівецький обласний ендокринологічний центр», Обласного центру планування сім’ї та репродукції людини Чернівецького обласного медичного діагностичного центру, КМУ «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер», а також представники Чернівецького міського благодійного фонду “Нова Сім’я”. Про це інформує Чернівецький обласний центр здоров’я Чернівецький ОЦЗ.

Для всіх охочих безкоштовно проводитимуть низку обстежень, а саме: флюорографічне обстеження, визначення рівня цукру в крові, вимірювання рівня артеріального тиску, експрес-тест на діагностику ВІЛ/СНІДу. Також учасники акції зможуть отримати консультації висококваліфікованих медичних фахівців з питань ендокринології, гінекології, збереження чоловічого та жіночого репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, лікування безпліддя, методів запобігання інфекційним захворюванням, які передаються статевим шляхом тощо.

Організаторами акції виступають КМУ “Обласний центр здоров’я”, Обласний центр планування сім’ї та репродукції людини Чернівецького обласного медичного діагностичного центру за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА

Місце і час проведення акції: м. Чернівці, Соборна площа (навпроти центру “Київстар”), з 11.00 до 14.00.

 

peredplata