Грішник Борис з Буковини

Грішник Борис з БуковиниВ управління захисту навколишнього середовища, яке на Буковині очолює Борис Баглей, котрий поміняв уже з десяток партій і тепер приліпивсядо партії регіонів, ударила блискавка. Кажуть, що за зраду Борис має великий гріх.

Попередньо причиною виникнення пожежі в приміщенні управління охорони навколишнього природного середовища у Чернівцях вважається влучання блискавки. Громовоідводу на ньому не було, бо навкруги розміщені вищі будівлі. Як повідомили в управлінні, оргтехніка та документи не постраждали.

– Оргтехніка та документи не постраждали, – розповідає начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища Борис БАГЛЕЙ, – бачили, якою була погода цієї ночі? На щастя, відповідні служби спрацювали оперативно і не дали поширитися вогню на робочі приміщення. Зараз на місці працює комісія, котра з\’ясовує причину виникнення пожежі та встановлює суму завданих збитків. Проте, попередньо, причиною загорання вважається блискавка.

В управлінні Держтехногенбезпеки розповіли, що на управлінській будівлі не було громовідводу. Вона є нижчою від сусідніх, тому блискавка не мала би поцілити в неї.

– Попередньо причиною виникнення пожежі вважається влучання блискавки, – розповідає старший інспектор дізнання та ліцензування управління Держтехногенбезпеки у Чернівецькій області Анатолій ПІСТРЮГА, – на приміщенні управління не було громовідводу, оскільки, воно є нижчим від сусідніх будівель. Згідно із нормами, громовідводи встановлюються на вищих приміщеннях.
Під час пожежі ніхто не постраждав.

Джерело – Молодий буковинець

peredplata