Реклама: Чернівецька медична клініка пропонує найсучасніші технології ELOS

Реклама: Чернівецька медична клініка пропонує найсучасніші технології ELOSELOS:Епіляція, Омолодження, Ліфтинг
Всі ми прагнемо мати ідеальну фігуру, доглянуту і чисту шкіру, гарне обличчя. Ми хочемо подобатися самим собі і оточуючим людям. Це бажання настільки ж природнє, як бажання любити, радіти, мріяти і жити.

І все б нічого, якби не одне «але» … Для того, щоб досягти ефекту гладкості шкіри, залишатися молодою і звабливою доводиться регулярно повторювати процедури, які вимагають часу і не завжди виявляються приємними.

На жаль, більшість жінок в Чернівцях, та й в Україні в цілому, просто не мають жодної інформації про технології ELOS. Лікар дермато-косметолог Брукліч Ніна міжнародної клініки Оксфорд Медікал Чернівці, пояснила, що технологія elos ™ (Electro-Optical Synergy) – унікальне поєднання двох видів енергій світлової та радіочастотної. Ця технологія не має аналогів і дає високоселективний вплив на глибокі шари дерми і сполучну тканину, усуваючи проблеми і дефекти. Застосовується для виконання процедур епіляції, підтяжки шкіри, лікування дефектів шкіри та її омолодження, які здійснюються однією системою.

Реклама: Чернівецька медична клініка пропонує найсучасніші технології ELOS

Мережа медичних клінік «Оксфорд Медікал» пропонує найсучасніший і найбезпечніший спосіб епіляції, зменшення зморшок, лікування дефектів шкіри та акне, для жінок та чоловіків, апаратом eStyle фірми Syneron. Ефект цілком можна порівняти з хірургічними операціями. До того ж, технологія ЕLOS допоможе Вам назавжди забути про вугрову хворобу, пігментації, купероз, розтяжки, шрами та інші дефекти шкіри.

Елос-епіляція гарантує 100% видалення волосся на будь-якій ділянці тіла (ніжки, зона бікіні, пахви, навіть борода, або волоски над верхньою губою). Процедура безболісна, не залишає почервонінь на шкірі і не вимагає спеціального догляду після процедури. Але революційний метод полягає в тому, що технологія елос в змозі видалити всі типи волосся без винятку, навіть пушкове, сиве й дуже світле.

Апарат оснащений подвійною системою захисту. Лікар контролює інтенсивність впливу і підбирає її для кожного пацієнта індивідуально. А вбудована система охолодження дозволяє уникнути перегрівання шкіри, почервоніння і опіків. Процедури системи eStyle безпечні і комфортні, дозволяють клієнтам без зволікання повернутися до своїх щоденних занять.

Ми запрошуємо Вас скористатися правом БЕЗКОШТОВНОЇ консультації косметолога та особисто відвідати нашу клініку.
Запис до косметолога здійснюється за тел.: (0372) 51-01-02, (098) 670-6137.

Послуги апартної косметології по технології ELOS розпочнуться на початку вересня. Не марнуйте часу та записуйтеся на прийом вже. Чекаємо на Вас. Телефонуйте!
Міжнародний медичний центр
ОКСФОРД МЕДІКАЛ – ЧЕРНІВЦІ
пр. Незалежності 121-А, тел.: 51-01-02

Матеріал розміщено на правах реклами

peredplata