АКЦІЯ!!! Ефективне відновлення потенції у Чернівцях (Реклама)

АКЦІЯ!!! Ефективне відновлення потенції у Чернівцях (Реклама)ІНФОРМАЦІЯ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ!
Небажання чоловіків звертатися до лікарів з еректильною дисфункцією являє собою велику проблему для лікарів усього світу, але особливо актуальна вона в нашій країні, де в широких масах не прийнято звертатися до лікаря з проблемами особистого характеру. Про сучасні методи лікування еректильних дисфункцій ми спілкувалися із спеціалістами урологічного відділення клініки \”Оксфорд Медікал Чернівці\”.

Скажіть, будь ласка, яка різниця між еректильною дисфункцією та імпотенцію?

Невдачі в сексуальному житті чоловіків частіше прийнято називати імпотенцією. Однак імпотенція – це стан, при якому чоловік ні за яких обставин не здатний здійснити статевий акт. А періодично виникаючі проблеми з ерекцією слід називати еректильною дисфункцією.

Розкажіть, будь-ласка, про причини порушення ерекції та їх діагностику.

Порушення ерекції може бути викликане цілим комплексом причин. Їх можна розділити на:
• Порушення притоку крові до кавернозних тіл статевого члена .
• Атеросклероз, цукровий діабет.
• Депресії і нервові розлади.
• Вплив несприятливих факторів зовнішнього середовища.
• Куріння та ін.

У клініці «Оксфорд Медікал» в місті Чернівці діагностика захворювання завжди починається із бесіди з пацієнтом. Пацієнтові проводять доплерографічне дослідження судин статевого органу, біотензіометрію – визначення чутливості, та вазоактивний тест і виходячи з цього, обирається оптимальний спосіб лікування.

АКЦІЯ!!! Ефективне відновлення потенції у Чернівцях (Реклама)

Вже сьогодні у кожного є можливість вирішити проблему тимчасового розбалансування чоловічого здоров’я і без колишньої невпевненості насолоджуватися жіночою увагою. Дзвоніть за номером: (0372) 51-01-02 , та покращте своє життя вже сьогодні.
м. Чернівці, пр.. Незалежності 121а
(0372) 51-01-02; 050 988 11 56
Клініка «ОКСФОРД МЕДІКАЛ ЧЕРНІВЦІ»

peredplata