Пророцтва Нострадамуса: те, що збулось і може збутись

Пророцтва Нострадамуса: те, що збулось і може збутисьСтавлення до його пророцтв неоднозначне, та багато чого вже збулось.

1 березня 460 років тому була опублікована легендарна книга “Пророцтва Мішеля Нострадамуса” французького лікаря, бакалавра і доктора наук Мішеля де Нотрдама (1503-1564), повідомляють Патріоти України. з посиланням на Обозреватель.

Це були його перші передбачення. Вони були написані у формі зашифрованих катренів – чотиривіршів, які групувалися в центурії (тобто століття). Варто відзначити, що катрени були написані на суміші 4-х мов і в них практично не вказувалося ніяких дат, тимчасова послідовність не дотримувалася, та й самі чотиривірші були переплутані. Сам він коментував такий шифр тим, що через можливість шкоди для сьогодення і особливо для майбутнього “він навмисне викладає в найтуманніших, загадкових виразах. У книзі надзвичайно мало конкретних дат та імен, у викладі матеріалу практично немає хронологічного порядку. Напевно, саме це дає можливість більше чотирьох століть тлумачити його пророцтва.

Однак, давно помічено, що в його прогнозах є досить багато цікавих і точних історичних збігів. Критики Нострадамуса вважають, що він не передбачав, а описував свої особисті домисли. В основі своїх “пророцтв”, на їхню думку, була невизначеність, опис дуже ймовірних подій (війни, інтриги, палацові перевороти, епідемії) і велика кількість пророцтв.

Нострадамус випустив у світ 10 Центурій (942 катрена), щорічні альманахи і ряд пророчих творів. Багато його пророцтва трактуються досі. Пропонуємо вашій увазі пророцтв Нострадамуса, які збулися.

Звірства Гітлера

Пророцтво: десь в Західній Європі дитина народиться в сім’ї бідних людей. Він захопить багатьох своїми промовами, а слава про нього дійде до східних земель. Люті голодні звірі перейдуть річки, і велика частина світу буде битися проти Хистер.

Що збулося: Дитина, що народилася у бідних батьків в 1889 році в Західній Європі, своїми ораторськими здібностями зуміла після Першої світової війни мобілізувати нацистську партію Німеччини і країна уклала союз з Японією на Сході. Хистер – деякі вважають це опискою Нострадамуса, але на думку інших істориків, ця назва Дунаю.

Пожежа в Лондоні

Пророцтво: Кров невинних буде вимагатися Лондоном, Палаючим вогнем у тричі двадцять плюс шість. Стара дама звалиться з висот свого трону, і багато палаців будуть знищені. Що збулося: 2 вересня 1666 пожежа в невеликій пекарні в Лондоні перетворилася на величезну пожежу, яка тривала протягом трьох днів і зруйнувала місто. Ця подія відом як Велика лондонська пожежа.

Наполеон

Пророцтво: По, Най, [О] лорон – буде більше вогню, ніж крові. Щоб купатися в похвалах, великий побіжить до припливу. Не допустить приходу Пія. Буде тримати їх в ув’язненні. Що збулося: По, Най і Олорон – це три міста у Франції. “Більше вогню, ніж крові” має підкреслити походження Наполеона зі скромної родини. Пій – це посилання на Пія і Пія VI, VII, ворогів Наполеона.

Атомна бомба

Пророцтво: Небесна стріла протягне крило смерті: велике за
оювання. Гордий народ буде убитий каменем, кинутим з дерева. Чутки про щось жахливе, створене людиною, призведе до винищення. Що збулося: У серпні 1945 року Сполучені Штати кинули дві атомні бомби на японські міста Хіросіма і Нагасакі. Багато істориків стверджують, що трагедія поклала кінець Другій світовій війні. “Камінь, кинутий з дерева” може бути описом атомних грибів у небі над містом. Вбивство Джона Ф. Кеннеді Пророцтво: На великого обрушиться нещастя з даху. У цьому звинуватять невинного і вб’ють його.
Що збулося: Вбивство Джона Ф. Кеннеді

скоєно “з великої висоти”. Куля, що пробила голову Кеннеді, була пущена з даху. Людина, яка була звинувачена у вбивстві, Лі Харві Освальд, не дожив до суду. Він був убитий в той час, коли перебував під вартою в поліції.

Теракт 11 вересня 2011

Пророцтво: На 45 градусі загориться небо, полум’я досягає великого нового міста
, негайно піднімається величезне полум’я. Холодне і жорстоке серце принесе кров. Не буде ніякої пощади ні для кого.

Що збулося: 11 вересня 2001 захоплені терористами літаки врізалися у вежі-близнюки Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. Вчені інтерпретують “сорок п’ять градусів” як посилання на розташування Нью-Йорка на широті 45 градусів або на будівлю, яка при падінні утворило кут в 45 градусів з землею.

А ось, що на думку пророка чекає нас в цьому році.

Він передбачив, що в 2015 році в Сполучених Штатах відбудеться сильний землетрус, який призведе до гуманітарної катастрофи. Згідно з пророцтвами Нострадамуса, в 2015 році кризи прийдуть до Франції і Німеччини, а лідери відразу 4-х провідних світових держав піддадуться замахам на їх життя.

Він вважав, 2015 вчені зроблять кілька великих відкриттів. Зокрема, створять еліксир вічної молодості. Використання енергії Сонця значно змінить світове економічне становище, вважав він.

Наприкінці 2015 відбудеться виверження Везувію початку 2016, Земля зануриться в пітьму на кілька днів. Головне пророкування на 2015 рік: на Землі народиться новий месія, який врятує цивілізацію від зла і розпусти, в яку люди будуть повільно занурюватися.

Він також зазначив, що в 2015 році світ ризикує застигнути на порозі Третьої Світової Війни. На його думку, конфлікт станеться на Близькому Сході: між Іраном і Туреччиною.

Крім того, саме в 2015 році повинно зникнути таке поняття як “податки”. Чимало жителів Африки, на думку Нострадамуса, опиниться перед небезпекою голоду.

Пророцва про Україну також знайшли місце у віршованих творах середньовічного провидця.
Джерело: http://patrioty.org.ua/prorotstva-nostradamusa-te-shho-zbulos-mozhe-zbutis/

peredplata