Перемогли гітлеризм – маємо перемогти путінізм!

Перемогли гітлеризм – маємо перемогти путінізм!    Сімдесят років тому гітлерівська Німеччина капітулювала. Перемога над націонал-соціалізмом поставила крапку над певним кривавим історичним періодом. У цій війні Україна понесла пропорційно найбільші жертви, поклавши на вівтар перемоги над нацизмом мільйони своїх дочок і синів.

Низько схиляємо голови перед їх пам’яттю.
З нагоди закінчення Другої світової війни в Європі Провід ОУН у травні 1945 року видав Декларацію, в якій наголошувалося, що закінчення війни не призвело до визволення поневолених народів, зокрема народів, поневолених більшовицькою Москвою. Навпаки, під загрозою поневолення опинилися європейські нації. «Перед народами СССР, поневоленими сталінською диктаторською клікою, стоїть на всю широчінь питання повалення реакційного протинародного режиму шляхом революційної збройної боротьби і створення самостійних національних держав, побудованих за етнографічним принципом, та укладення міжнародного порядку за принципами справедливої рівності і сусідської дружньої співпраці», – наголошувалося в Декларації Проводу ОУН.
Ще 70 років тому керівництво Організації Українських Націоналістів виразно і недвозначно заявило, що революційна боротьба проти імперіалізму за свободу народів і людини спільним фронтом поневолених народів не припинилася і триватиме до повного визволення окупованих земель, зокрема України. ОУН чітко вказала на небезпеку, яку несе цивілізованому світові московський імперіалізм.
Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто боровся проти коричневої чуми. Сьогодні ми підтримуємо і закликаємо до спільної боротьби всіх, хто бореться за територіальну цілісність нашої держави і безпеку Європи проти чуми московської.
«Україна живе й бореться та силою здобуває перемогу. Хай же вічна буде слава впавши героям, що склали своє життя на жертівнику нації!», – стверджували творці Декларації ОУН. Сьогодні ці слова знову стають актуальними. Сьогодні ми знову повинні мобілізуватися, аби зупинити і вигнати окупанта. Аби здобути нову Перемогу.
Слава Україні! Героям слава!

Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців)

peredplata