Чотири роки тому беркутівці штурмували Майдан: \”Тут люди прийшли на смерть, а беркутівці прийшли за гроші, тому вони ніколи не переможуть\”, – Петро Кобевко з Києва

Чотири роки тому беркутівці штурмували Майдан: "Тут люди прийшли на смерть, а беркутівці прийшли за гроші, тому вони ніколи не переможуть", - Петро Кобевко з КиєваПублікуємо новини з нагоди дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. 19 лютого 2014 року BukNews повідомляв:

\”Петро Кобевко з Києва: Тут люди прийшли на смерть, а беркутівці прийшли за гроші, тому вони ніколи не переможуть (оновлено)

19.02.2014, 11:06

На ранок, захисники Майдану, захисники свободи, українського народу одержали велику допомогу.

Мирні активісти з різних областей України з’їхалися в цей важкий та віришальний для України час. У страху очі великі і українці вміють наганяти страх на звіра.

Говорили що по Україні створені заслони від заходу до сходу – так цього не має! Міліціянти переходять на бік народу, всіх пропускають.

Всі на Київ, знищимо звіра. За правду, За народ!

Тільки що мав розмову з Максимом Бурбаком, що провів ніч на барикадах відбиваючи атаки силовиків. Дуже шкода, що гине багато людей. Існує велика небезпека від \”тітушок\”, яких тепер називають \”організмами\”. Вони вбивають наших громадян, підло і по-звірячому. Убили журналіста від газети \”Вести\” на Михайлівській площі. Це зробили тітушки а не беркутівці.

Ранком значно збільшилося людей на Майдані.

Київ прокинувся, Буковино вставай! Допомога потрібна скрізь і всюди. Жінки не тримайте біля спідниць своїх чоловіків. Всі до Києва! Завтра буде пізно, вставайте!!!

Як повідомляє Петро Кобевко майдан оточений з усіх боків. Але \”Беркут\” боїться наступати. Людей постійно більшає.

На майдані не вистачає їжі, одягу, тому, що цієї ночі для утримання барикад, було спалено багато одягу.

Ніч вистояли.

Кияни приносять на майдан їжу, одяг. Люди готують коктейлі Молотова, бруківку і готуються до штурму.

Від Жовтневого палацу помічено рух беркутівців. Майдан готовий!

Тут люди прийшли на смерть, а беркутівці прийшли за гроші, тому вони ніколи не переможуть, тих, хто готовий віддати життя за свободу, волю, за краще майбутнє!

У зв’язку з тим, що Будинку профспілок згорів прес-центр, його перенесли у Михайлівський монастир. Тому наразі нема можливості передати фото та відео з майдану. Але тут знаходиться дуже багато поранених воїнів, які не покидають барикад, вони продовжують відстоювати свої права, Київ, Україну, вони продовжують воювати з режимом.

Києв завмер. Не працюють магазини, фірми, підприємства, метро. Вулиці перекриті, кияни злі, вони ненавидять цю владу. Передає з київського майдану власкор газети \”Час\”.

Майдан у вогні. Нема прощення цій владі. Кияни переможуть, бо вони на своїй землі.

Джерело: chas.cv.ua

– Чернівецький журналіст Петро Кобевко після вчорашнього вбивства журналіста попросив супроводити його до Михайлівської площі. Що ж, опановую нову функцію нардепа. Перелік видів законотворчої діяльності постійно оновлюється, – написав на своїй сторінці народний депутат України Максим Бурбак.\”

Джерело

peredplata