На фестивалі історичної реконструкції росіяни спеціально калічили інших бійців?

На фестивалі історичної реконструкції росіяни спеціально калічили інших бійців?Під новиною \”Організатори пояснили, чому середньовічний Хотин виявився російськомовним\”, розміщеною на нашому сайті, з\’явилися цікаві коментарі, які, з огляду на їх суспільну важливість, повторюємо в основній стрічці новин.

\”Організатори, спонсори, судді теж росіяни. По суті, апелювати у цьому свавіллі нема до кого. Росіяни свідомо виводять зі строю бійців, вичисляють найсильніших, або просто кінчають хто попаде під руку. Б\’ють у незахищені місця. Цілеспрямовано в шию, копчик, у гомілку.Ви навіть не уявляєте, яка сила удару. Тобто сталевою алебардою сьогодні у бою пробили шолом НАСКРІЗЬ! Сьогодні у масовій валці уже дійшло до краю, після того, як росіянин, поваливши українця, відкрив йому забрало і сталевою рукавицею (!!!) почав бити в обличчя. Українця забрали на швидкій до лікарні зашивати обличчя. Зламані пальці, ноги… Наші бійці взагалі нічого не отримують за участь. По суті, на них тупо заробляють. Ви собі уявити не можете, НАСКІЛЬКИ жорстокі сутички. І тут стає питання: опускатися до рівня росіян чи діяти в межах спорту?

Наші нині пишуть листа, викладають вимоги. Вони розуміють, що завтра можуть покалічити будь-кого. Хочуть федерацію, у якій будуть представлені рівною мірою усі країни (на цьому фесті 17 країн). Хочуть безпечну війну, аби це був спорт, а не каліцтво. хочуть суддів від різних країн, а не лише від Росії. Хочуть дискваліфікації особливо злосних росіян. Збираються зараз обходити інших капітанів збірних.

Друзі, це справді страшно. На це страшно дивитися. На ці вирвані кадики, розбиті голови… Це просто БІЙНЯ.

А ще сьогодні у масовій війні у когось відлетів набалдашник від булави. Невідомо, як його допустили до бою незакріпленим. Я сиділа на огорожі, піді мною на землі – польський боєць зі зламаною ногою (росіянином, звісно ж). Набалдашник пролетів зі свистом і вдарив хлопця в незахищені груди. Ми побігли за швидкою. Зламані ребра.

Терапевт
02 травня 2012 18:51

Поразила цена билетов. На одном билете стоит цена 5 грн., на другом 80 грн. В кассу платится общая сумма за 2 билета 80 грн. Приехало много детей, которые не могли себе позволить заплатить такие деньги. Такое впечатление, что организаторы деньги штампуют и цены им не знают. Не знают как тяжело они сейчас зарабатываются простыми людьми, как бизнеса умирают, как их отбирают, какие платятся налоги, как среднестатистическая семья еле сводит концы с концами.

Джерело

peredplata