Мессінг, Ванга і Нострадамус: чому цим магам вірили мільйони і головні прогнози для України

Ці можливості нез’ясовним чином допомагають їм бачити результат подій, які ще не відбулися
В різних частинах світу в усі часи жили і нині живуть унікальні люди з надприродними здібностями. Ці можливості нез’ясовним чином допомагають їм бачити результат подій, які ще не відбулися. Звичайно, більшість з них – шарлатани. Однак, здатності деяких, як і неймовірну точність їх прогнозів, пояснити нічим не можна.
З найпотужніших можна виділити: легендарну Вангу, відомого Нострадамуса і таємничого Вольфа Мессінга.

Ванга

Ванга

Ванга

Про Вангу знають всі. Свої передбачення вона почала робити ще в 16 років, а до тридцяти стала визнаною провидицею. До неї їхали з усієї Європи. Ванга чудово “бачила” захворювання людини, яка до неї зверталася, якщо не могла допомогти сама, відправляла до потрібних лікарів.

Головним її пророцтвом для України було те, що земля втомилася від руйнівної діяльності людей і позбавлятиметься від них. Збільшуватиметься кількість погодних аномалій, катаклізмів, природних лих. Також вона напророкувала, що дії величезної країни занурить весь світ в сум’яття. Люди вбиватимуть один одного через віру, вважаючи таку жорстокість виправданою.

Нострадамус

Нострадамус

Нострадамус

Мабуть, найвідоміший, і при тому найтуманніший провісник. Над його зашифрованими катренами досі б’ються дослідники. Але вони стають зрозумілими тільки тоді, коли збувається чергове передбачення.

Згідно з його пророцтвом, 2019 рік стане роком справедливості, всі отримають те, що заслужили за свої вчинки в минулому. У катренах Нострадамуса йдеться, що в 2019 році, деякі європейські країни очікують повені небувалих масштабів. Найбільше постраждають Угорщина, Італія, Чехія та Великобританія.

Вольф Мессінг

Фрейд і Ейнштейн були знайомі з ним особисто, і обидва вважали його найвидатнішим віщуном століття. Гітлер призначив за його голову нечувану суму, Сталін зробив своїм особистим радником. Мессінг з точністю до дня передбачив дату закінчення Другої світової війни, з точністю до хвилини час смерті своєї дружини Аїди.

Мессінг розповів, що весь світ зіткнеться з низкою конфліктів, які буде спрямовано на винищення народів. Після низки кривавих подій в світі настане сто років миру і культурного відродження. А після цього періоду почнеться Третя світова війна, яка зітре з лиця землі більшу частину населення.

Нагадаємо, у словах Ванги відшукали сценарій Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай.uа останній прогноз для України.

Знай.uа писав, спецагент США розкрив правду про викрадення Ісуса Христа.

peredplata