Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рік

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікОВЕН

У 2016 році Овнів чекає гармонія і стабільність. Щоправда, для цього доведеться внести у своє життя певні корективи, зокрема відмовитися від надмірностей: у навантаженнях, непомірних витратах, пристрасті до шкідливих звичок та пошуку пригод. Бажано уникати будь-якого екстриму та конфліктних ситуацій. Представники знаку матимуть цьогоріч чудові шанси для оптимальної реалізації цікавих творчих ідей. Як наслідок, їх очікує стрімкий кар’єрний ріст та підвищення в посаді. Багато Овнів можуть змінити сферу діяльності, причому не просто звільнитися з одного місця і влаштуватися на інше, а радикально поміняти напрям своєї діяльності. Фінансова сфера перебуватиме під знаком стабільності: неймовірних прибутків Овни, може, й не отримають, але й збитків упродовж року не матимуть, якщо, звісно, не вдаватимуться до марнотратства. В особистому житті представників цього знаку пануватиме гармонія взаєморозуміння та теплих щирих почуттів.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікТЕЛЕЦЬ

Для Тельців 2016 рік буде цікавим, активним, насиченим різноманітними, переважно позитивними подіями та загалом успішним. І хоча представникам знаку впродовж року доведеться жити у прискореному темпі, сил та енергії для того, щоб з усім вчасно впоратись, їм цілком вистачатиме. Роботи буде багато, але й винагорода буде відповідною та не змусить себе чекати. Загалом Тельцям у 2016-му щаститиме і в коханні, і в бізнесі, і в кар\’єрі. Вигідно проявивши професійні таланти і здібності, представники знаку можуть розраховувати на стрімкий кар\’єрний злет. Не тільки безліч справ очікує Тельців в майбутньому році, примножаться також і доходи. Хоча, ймовірно, протягом року виникатимуть тимчасові фінансові складнощі, що змушуватимуть Тельців знизити рівень власних апетитів та відповідних витрат, представники знаку поступово впораються з цими негараздами.
В особистому житті Тельців чекає стовідсоткова ідилія.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікБЛИЗНЮКИ

Як багатьом іншим знакам Зодіаку, Близнюкам 2016 рік обіцяє успіхи у всіх починаннях. Вони можуть сміливо братися за найскладніші та найсміливіші проекти – зорі підтримають представників знаку в усіх починаннях і забезпечать їх оптимальну реалізацію. Більше того, під час роботи над якимись проектами вони навіть здатні вийти на новий рівень – зірки посилять їхній дар переконання і здатність заражати оточення своїми ідеями.
Значно зростуть цього року доходи Близнюків: це можуть бути вагомі прибутки від вдалого вкладення грошей, додатковий заробіток або отримання спадщини. На початку весни активно розвиватимуться кар\’єрні питання, ймовірне підвищення в посаді або зміна місця роботи на більш престижну та високооплачувану. Особисте життя Близнюків у новому році буде насиченим подіями і пристрасними почуттями. Їх чекають приємні сюрпризи, увага численних шанувальників і романтичні побачення.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікРАК

Цей рік для Раків стане багато в чому знаковим. Очікуються серйозні зміни, і стосуватимуться вони більшою мірою родини та особистого життя. Загалом у 2016 році зірки нададуть Ракам безліч можливостей розфарбувати своє життя яскравими барвами і наповнити його запаморочливими емоціями та захоплюючими пригодами. Ймовірна також зміна місця роботи. За умови оптимального вияву професійних здібностей їх чекає підвищення в посаді та відповідно заробітку, або навіть вигідна пропозиція співробітництва від закордонних партнерів. Цього року представники знаку зможуть впоратись із найскладнішими завданнями та вирішити найважливіші питання, які досі вирішенню не піддавались.
Попри надто стрімкий розвиток подій, Раки встигатимуть на них оперативно реагувати та відповідно діяти. Складним періодом може видатись кінець весни, але влітку справи знову підуть вгору. Що стосується особистого життя, то для Раків 2016 буде ознаменований стабільністю, спокоєм та гармонією взаємних почуттів.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікЛЕВ

У 2016 Леви матимуть чимало шансів для досягнення вершини власних мрій. Упродовж наступних 12 місяців представники знаку відчуватимуть прихильність зірок та отримуватимуть щедрі подарунки долі. Навіть рутинна робота приноситиме Левам задоволення, позаяк її результати забезпечать кар’єрне зростання та суттєве примноження статків. Попри те, що значної уваги в новому році потребуватиме родинна сфера, Леви встигатимуть успішно впоратись і зі службовими завданнями, і з фінансовими питаннями. В останніх передбачається стабільність та примноження – нестачі грошей Леви цьогоріч не відчуватимуть та матимуть змогу задовольнити чимало своїх бажань. Єдина пересторога – представникам знаку необхідно стримувати надмірну запальність та надмірні емоції, аби не створювати непотрібних конфліктів практично на рівному місці.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікПАННА

Паннам цьогоріч доведеться як слід попрацювати, щоб досягти успіху. З самого початку року їх буде підстерігати чимало складнощів, але вони в змозі будуть з ними впоратись навіть без сторонньої допомоги. Головне – не втрачати пильності та контролювати кожну із ситуацій, не випускаючи найменших дрібниць, позаяк саме котрась із них може спричинити несподівану неприємність.
У новому році Паннам не раз випадатимуть реальні шанси для втілення в життя бажаних змін – і стосовно роботи, і перспектив на майбутнє у фінансовій сфері, і в особистому житті. Щоправда, ці подарунки долі будуть так добре завуальовані, що для того, аби їх розгледіти, доведеться максимально сконцентрувати пильність та докласти чимало зусиль. Не буде позбавлений 2016-й, як і рік попередній, романтичних пригод та пристрасних амурних стосунків. При цьому Паннам не слід забувати про почуття міри та обережність, щоб необачно не наразитися на гірке розчарування.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікТЕРЕЗИ

Терезів в 2016 році чекає багато цікавих подій. Майбутній період буде активним і насиченим гарними подіями та приємними почуттями. Цьогоріч Фортуна даруватиме представникам знаку чимало шансів на успіх, важливо тільки їх не згайнувати, випустивши з уваги поза несуттєвими клопотами. Певні складнощі, звісно, теж виникатимуть, але Терези зможуть впоратись з ними настільки віртуозно, що викликатимуть неабияке захоплення оточуючих. Високий професіоналізм буде належним чином поцінований – представники знаку можуть розраховувати на підвищення в посаді та суттєву матеріальну винагороду. Прагнення оптимальної самореалізації надихатиме Терезів до самовдосконалення, підвищення професійного рівня – бажання досягти більшого постійно керуватиме їхніми думками і вчинками. І їм це успішно вдаватиметься, що не залишиться непоміченим та завдяки чому перед представниками знаку відкриються нові привабливі перспективи. А ось в особистому житті Терезів не чекає нічого нового, усе залишатиметься на попередньому рівні.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікСКОРПІОН

Скорпіонам у 2016 році слід приготуватися до глобальних змін. Усе, що вони мають сьогодні, може трансформуватися або зовсім зникнути, натомість обов\’язково замінившись чимсь новим. У прийдешньому році у представників знаку буде достатньо сил, щоб, розпочавши ту чи іншу справу з нуля, домогтися ідеального результату. Причому гороскоп 2016 радить Скорпіонам приділити максимум уваги саме діям, а не планам – їхні експромти можуть виявитись значно більш вдалими, ніж ретельно продумані дії. Ті, хто зможе включитися в активну діяльність, неодмінно досягнуть вагомих результатів. А хто пасивно очікуватиме манни небесної, залишиться ні з чим, тобто з цілковитою відсутністю руху вперед та беззмістовним існуванням.
Загалом впродовж року Скорпіонам вдаватиметься гармонійно поєднувати роботу і особисте життя. В останньому пануватиме любов і взаєморозуміння, якщо представники знаку не дратуватимуть близьких людей своїми вибриками.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікСТРІЛЕЦЬ

У новому році Стрільцям доведеться навчитися оперативно реагувати на події та швидко вирішувати різноманітні нагальні питання. Залежно від того, наскільки успішно їм це вдаватиметься, залежатимуть подальші перспективи. У прийдешньому році Стрільці матимуть чимало шансів піднятися вгору кар\’єрними східцями і отримати визнання оточуючих. У них будуть реальні можливості побити власні рекорди і встановити нові планки, успішно досягти яких теж будуть в змозі. Суттєво зростуть цьогоріч прибутки, завдяки чому представники знаку зміцнять свої позиції та зможуть насолоджуватися фінансовою свободою. Особисте життя Стрільців у 2016 році також трансформується: почуття сімейних представників знаку заграє новими свіжими барвами, а самотніх представників знаку чекає романтичне знайомство, що стане доленосним.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікКОЗЕРІГ

Представників цього знаку очікує доволі спокійний рік. Козероги ніжитимуться в атмосфері затишку й цілковитої безтурботності. Жодних екстремальних, непередбачуваних ситуацій вони можуть не остерігатися, потреби перенапружуватися задля вирішення якихось особливих складнощів та проблем виникати також не повинно. І хоча цей рік протікатиме звичним руслом у звичному режимі, це не означає, що він не буде для Козерогів успішним. Представників знаку чекають цікаві проекти, партнерство з корисними людьми і поліпшення фінансового благополуччя. Єдина пересторога Козерогам – усі свої дії вони повинні ретельно продумувати та не вдаватись до експромтів. Будь-якого ризику теж необхідно уникати, аби не вскочити в халепу, порушивши обіцяний зорями спокій. В особистому житті бурхливих подій теж не передбачається: серце Козерога врешті перебуватиме у згоді з розумом, отож представники знаку почнуть цінувати те, що мають, і припинять випробовувати долю необдуманими вчинками.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікВОДОЛІЙ

У прийдешньому 2016 Водоліїв чекає підйом душевних сил і посилення енергетики. Це буде сприятливий період для реалізації важливих задумів – зорі підтримуватимуть представників знаку в усіх починаннях і даруватимуть безумовний успіх. Отож не скористатися нагодою було б меншою мірою нерозумно.
У професійній сфері Водоліїв чекають бажані зміни – завдяки високому професіоналізму вони отримають нові можливості і перспективи. Робота буде приносити не тільки прибуток, а й задоволення. Необхідно остерігатися представникам знаку сумнівних проектів та надто привабливих пропозицій, які зазвичай бувають добре замаскованою пасткою. Отож якщо якась угода не викликає впевненості, краще від неї відмовитися. В особистому житті Водоліїв чекає зародження нових романтичних стосунків та шал пристрасних почуттів у сімейних представників знаку.

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2016 рікРИБИ

Спокій і благополуччя чекає Риб у 2016 році. Діючи в тій чи іншій сфері, представники знаку постійно відчуватимуть підтримку зірок. Найважливіші справи вирішуватимуться успішно та без надмірних зусиль, фінансові операції приноситимуть гарні прибутки. Можуть Риби цьогоріч розраховувати й на підвищення по службі або/та збільшення заробітної плати. Ймовірне також надходження вигідної пропозиції від перспективних партнерів, здатної перерости у довготривале міцне і плідне співробітництво. Сімейних Риб чекає стабільність та зміцнення любовних стосунків. Ті ж представники знаку, котрі поки не знайшли своєї другої половинки, матимуть очевидний шанс це зробити.

peredplata