Астрологічний прогноз на 18-24 січня

Овен (21.03-20.04)
Не намагайтеся встигнути обійняти необійнятне і вхопити Бога за бороду. Амбіції, звісно, – корисний рушій, але тільки в розумних межах. Задля досягнення реальних результатів варто ставити перед собою реальні цілі.
Телець (21.04-20.05)
Надмірна емоційність перешкоджатиме реальному сприйняттю різноманітних ситуацій, які виникатимуть цього тижня. Щоб не припуститися прикрих помилок, намагайтесь керуватись винятково холодним розумом.
Близнюки (21.05-21.06)
Доволі спокійний тиждень, упродовж якого не повинно виникнути жодних несподіванок та прикрощів. Занурившись у стан внутрішнього умиротворення, матимете нагоду розслабитись і зняти напруження.
Рак (22.06-22.07)
Ситуація цього тижня буде доволі напруженою. Робота вимагатиме неабиякого терпіння та самовіддачі, у колективі виникатимуть непорозуміння. Аби залагодити усі складнощі, слід контролювати власні слова та емоції.
Лев (23.07-23.08)
Сприятливий період для втілення в життя важливих проектів та задумів. Ближчими днями ви зможете успішно реалізувати свої плани, якщо докладатимете достатньо зусиль та наполегливо рухатиметесь до мети.
Панна (24.08-22.09)
Чудовий тиждень для розкриття творчого потенціалу та реалізації нових ідей. Вдалими будуть подорожі й цікавими знайомства. Задля уникнення дрібних непорозумінь намагайтесь бути менш прискіпливими до інших.
Терези (23.09-23.10)
Не намагайтеся боротися з обставинами, змінити які не в змозі. В бою з вітряними млинами не може бути переможця, отож радше заручіться витримкою та подбайте про те, як уникнути невиправданих травм.
Скорпіон (24.10-22.11)
Задля досягнення поставлених цілей варто абстрагуватися від усталених норм і правил та керуватися творчим мисленням. Саме неординарність та сміливі експерименти можуть принести вам наразі справжній успіх.
Стрілець (23.11-21.12)
Наразі вам варто уникати активних дій та зайняти
вичікувальну позицію, щоб накопичити сили і озброїтися необхідною інформацією задля здійснення рішучого ривка у поступі до досягнення мети.
Козеріг (22.12-20.01)
Доволі неспокійний період, насичений різноманітними подіями та бурхливими емоціями. Варто максимально контролювати свої слова та дії, щоб ненароком не створити собі неприємностей, залагодити які буде доволі складно.
Водолій (21.01-19.02)
Сприятливий період для створення нових перспективних проектів, втілення творчих задумів чи зародження нових стосунків. Постарайтесь не проґавити дарованого долею шансу здійснити бажане.
Риби (20.02-20.03)
Нескінченні клопоти як на роботі, так і вдома можуть вивести вас із рівноваги та спровокувати нервове перевантаження. Задля вирівняння ситуації намагайтесь раціонально розподіляти сили та час.

peredplata