Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на період з 22 по 29 лютого

Овен (21.03-20.04)

Цей тиждень буде всуціль завантаженим численними справами, які потребуватимуть негайного вирішення. Задля того, аби не розгубитися у цьому коловороті та не припуститись помилок, необхідно заручитися пильністю.

Телець (21.04-20.05)

Ближчими днями перед вами постануть надважливі завдання, від вирішення яких залежатиме ваше професійне та фінансове майбутнє, отож слід сконцентрувати усі зусилля та постаратись виявити свої здібності якнайкращим чином.

Близнюки (21.05-21.06)

Цей тиждень стане вельми сприятливим періодом для вирішення наболілих питань і запущених проблем, в тому числі в особистому житті. Прислухайтеся до голосу інтуїції, і ви зрозумієте, як необхідно діяти в тій чи іншій ситуації.

Рак (22.06-22.07)

Вельми сприятливий період для оптимального вияву творчих здібностей та здійснення найважливіших задумів. Прислухайтесь до свого світовідчуття та інтуїції, йдіть за покликом власного серця, і у вас все вийде якнайкращим чином.

Лев (23.07-23.08)

Тиждень сприятливий для прийняття відповідальних рішень, впровадження нових методів роботи та реалізації найсміливіших проектів. Зорі сприятимуть вам у всіх починаннях, якщо ви наполегливо рухатиметесь до поставленої цілі.

Панна (24.08-22.09)

Доволі тривкий період. Задля уникнення несподіваних прикрощів усі свої дії і слова слід підпорядковувати винятково холодному розуму, цілковито відкинувши надмірні емоції та будь-які ілюзії.

Терези (23.09-23.10)

При вмілому поєднанні оптимізму і дипломатичності нинішнього тижня ви зможете значно розширити коло однодумців, підтримка яких наразі виявиться вельми доречною та стане складовою вашого майбутнього успіху.

Скорпіон (24.10-22.11)

Відкинувши будь-які страхи й невпевненість у власних силах, упевнено прямуйте до поставленої цілі – наразі ви зможете успішно здолати усі ймовірні перешкоди й здійснити бажане.

Стрілець (23.11-21.12)

У стосунках з колегами і партнерами умійте відрізняти справжню підтримку від замаскованих підступів: коли вам пропонують руку допомоги, не варто сприймати це як підніжку. Не завжди надмірна підозрілість буває виправданою.

Козеріг (22.12-20.01)

Задля уникнення несподіваних прикрощів та необачних помилок вам наразі варто заручитися максимальною пильністю та бути більш поступливими у суперечливих ситуаціях.

Водолій (21.01-19.02)

На цьому тижні ви матимете чудові можливості для того, аби яскраво виявити свої здібності й таланти, завдяки чому отримаєте не тільки схвалення начальства, а й суттєву матеріальну винагороду.

Риби (20.02-20.03)

«Якщо ви прагнете змінити світ навколо себе, почніть із себе» – цей вираз має стати гаслом цього тижня та керунком до наступних дій. Прислухайтесь до внутрішнього голосу і йдіть за його покликом – ваші бажання ближчим часом неодмінно здійсняться.

peredplata