Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на період з 4 по 10 квітня

Овен (21.03-20.04)
Підвищення життєвого тонусу спонукатиме вас до активної діяльності, яка буде напрочуд вдалою й увінчається успішними результатами. Задля швидшого досягнення своїх цілей варто покладатись на професійний досвід.
Телець (21.04-20.05)
Наразі ви матимете можливість упевнено зміцнити завойовані позиції і власний авторитет завдяки успішному вирішенню завдань підвищеної складності. А також отримати відповіді на питання, які хвилювали упродовж тривалого часу.
Близнюки (21.05-21.06)
Щоб досягти бажаного в діловій і особистій сферах, необхідно максимально сконцентрувати на них свої зусилля та діяти в усіх ситуаціях виважено. Розташування планет наразі доволі сприятливе для успішного вирішення найважливіших питань.
Рак (22.06-22.07)
Неабиякий прилив фізичних сил та творчої енергії спонукатимуть вас до активних і сміливих дій. Упевнено рухаючись у напрямку досягнення поставленої мети, ви неодмінно досягнете бажаного – зорі підтримають вас у всіх починаннях.
Лев (23.07-23.08)
Впевненість у власних силах стане запорукою успішного вирішення найскладніших завдань. Задля залучення оточуючих до підтримки власних проектів слід діяти дипломатично і зважати на інтереси та думку інших.
Панна (24.08-22.09)
Цей період зажадає від вас конкретики і визначеності в багатьох питаннях. Задля того, щоб чітко й без жодних сумнівів розставити усі крапки над «і», зосередьтесь на головних цілях та справжніх відчуттях, уникаючи двозначності поглядів. ваги
Терези (23.09-23.10)
За умови чітких і виважених дій ви зможете впоратися практично з будь-якою справою та без найменших втрат вийти з будь-якої ситуації. Старайтесь уникати надмірних емоцій, особливо нападів агресії, інакше зведете все нанівець.
Скорпіон (24.10-22.11)
Надзвичайно вдалий період. Фортуна сприятиме вам у будь-яких починаннях, отож не скористатись її прихильністю було б меншою мірою нерозумно. Зосередьте усі зусилля на досягненні бажаного, не відволікаючись на дрібниці, і у вас все вийде.
Стрілець (23.11-21.12)
Ближчий період буде наповнений по самі вінця позитивом, отож матимете чудову нагоду отримати від життя справжнє задоволення, відкрити у ньому нові грані та можливості. Постарайтесь не затьмарити світлу смугу бездумними вчинками.
Козеріг (22.12-20.01)
Цей тиждень принесе зміну настрою і тенденцій в роботі та особистому житті. Це може бути як сильне розчарування, так і запаморочливе захоплення. Не поспішайте стрімголов кидатися у вир нових вражень та дійте розсудливо.
Водолій (21.01-19.02)
Вам залишилося докласти зовсім небагато зусиль для досягнення поставлених цілей – довгоочікувані плоди наполегливої діяльності з’являться уже невдовзі. Задля збереження завойованих позицій не варто вдаватись до будь-якого ризику.
Риби (20.02-20.03)
У вас ближчими днями з’явиться реальний шанс реалізувати найважливіші плани. Певною мірою завдяки давнім зв\’язкам та попереднім напрацюванням. При цьому слід покладатись тільки на перевірену інформацію та остерігатись інтриг.

peredplata