Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на період з 13 по 19 червня


Овен (21.03-20.04)
У своєму прагненні досягти мети намагайтесь уникати найменшого поспіху, інакше внаслідок неуважності можете спіткнутись об завуальовану недоброзичливцями перешкоду, здатну звести всі старання нанівець.

Телець (21.04-20.05)
У справах кар\’єри і бізнесу спостерігатиметься очевидний підйом, з\’являться нові цілі і завдання. Загалом цей тиждень сприятливий для успішної реалізації важливих задумів та відкриття нових привабливих перспектив.

Близнюки (21.05-21.06)
Зібраність і зосередженість дозволять вам успішно впоратись із нагальними проблемами, які з`являтимуться впродовж тижня, а також оптимально виявити професійні здібності й піднятись на сходинку ближче до кар`єрного Олімпу.

Рак (22.06-22.07)
Душевне сум`яття й неспокій, які оволодіватимуть вашими почуттями впродовж ближчого періоду, можуть стати серйозною перешкодою на шляху до здійснення важливих задумів. Якщо зумієте побороти невпевненість, з усім впораєтесь успішно.

Лев (23.07-23.08)
Задля уникнення зайвих проблем варто опустити планку захмарних амбіцій та не виявляти надмірної прискіпливості до інших. Зосередьтесь натомість на власних реальних цілях, пам`ятаючи, що краще синиця в руках, ніж журавель у небі.

Панна (24.08-22.09)
Напрочуд вдалий період, насичений позитивною енергетикою та приємними подіями і відчуттями. Піднесений настрій та енергійність супроводжуватимуть вас повсюдно й стануть запорукою успіху в усіх справах, за які б ви не взялися.

Терези (23.09-23.10)
Напрочуд сприятливий період, що даруватиме вам успіх у вагомих починаннях та везіння у різних повсякденних ситуаціях. Фортуна максимально виявлятиме до вас свою прихильність, якщо не дратуватимете її необдуманими вчинками.

Скорпіон (24.10-22.11)
Упродовж ближчого тижня вас очікує успіх у діловій та фінансовій сферах, а також приємні події в особистому житті. Майже все, за що б ви не взялися, вдаватиметься без надмірних зусиль – Фортуна супроводжуватиме вас у всіх починаннях.

Стрілець (23.11-21.12)
Задля успішного здійснення задумів необхідно окреслювати перед собою реальні цілі та уникати незрозумілих ситуацій. Сумлінність, відповідальність та професіоналізм стануть запорукою вагомих досягнень.

Козеріг (22.12-20.01)
Нові ідеї та задуми спонукатимуть вас до активної діяльності, й наразі ви цілком спроможні їх здійснити. Постарайтесь тільки не завищувати планку до небачених висот, інакше розчарування не уникнути.

Водолій (21.01-19.02)
Цей тиждень варто присвятити роботі над помилками та ретельному аналізу пройденого: невдовзі на вас очікують серйозні завдання підвищеної складності, від вирішення яких залежатимуть подальші перспективи.

Риби (20.02-20.03)
Намагайтеся знайти баланс між фізичними і розумовими навантаженнями, адже надмірна перевага однієї з цих сфер може викликати відчутний дискомфорт. У будь-якій ситуації слід уникати поспіху й невиважених дій.

peredplata