Голова Чернівецької ОДА хоче, аби цієї суботи екологічні акції пройшли у кожному районному центрі області

Сьогодні, 17 квітня, під час засідання колегії обласної державної адміністрації керівник виконавчої влади Буковини Михайло Папієв підкреслив, що у рамках проведення місячника з благоустрою до прибирання та упорядкування населених пунктів краю має долучитись якомога більше жителів області, вся буковинська громада.

«У нашій області традиційно після зимового періоду та напередодні Великодніх свят представники влади, підприємці та громада прибирають від сміття парки, сквери, узбіччя доріг, зони відпочинку, обійстя, прагнуть зробити нашу область затишною й охайною, – зауважив Михайло Папієв. – 20 квітня в Україні відзначається День довкілля і цього дня, зазвичай, проводиться всеукраїнський суботник, у нас ми називаємо його толокою. Тому доручаю головам районних державних адміністрацій, рекомендую керівникам органів місцевого самоврядування організувати цієї суботи екологічні акції у кожному районному центрі області. Це повинні бути добре організовані заходи, до котрих зможуть долучитись усі бажаючі». За словами голови обласної державної адміністрації, кожен буковинець може зробити корисну справу для свого краю і свого села чи міста, аби вони стали чистішими і привабливішими, і це буде хороший приклад для підростаючого покоління у вихованні дбайливого ставлення до довкілля.

Окрім цього, Михайло Папієв доручив Службі автомобільних доріг краю організувати прибирання узбіч доріг обласного й державного значення, а також підкреслив, що у рамках місячника з благоустрою усі спортивні та дитячі майданчики в населених пунктах регіону мають бути відремонтовані та приведені до належного стану.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata