Чернівцями буде легше пересуватися та орієнтуватися завдяки інтернет-ресурсу EasyWay

В інтернеті відтепер можна прокладати маршрути Чернівцями, завдяки EasyWay.

Як йдеться на сайті, Easyway – це інтернет-сервіс, який допомагає відповісти на такі часто виникаючі питання як доїхати? і як добратися? з точи А в точку Б, використовуючи автомобіль або міський громадський транспорт. Можливості Easyway дозволяють підібрати найбільш вигідні, як з точки зору часу, так і витрат варіанти маршрутів.

Досить часто ми стикаємося з ситуацією, коли не знаємо, як доїхати на міському транспорті до потрібного місця. Існує багато сайтів, де розміщена інформація про маршрути громадського транспорту міст України, але ця інформація не дає зрозуміти, де саме проходять ці маршрути. А головне, ми не отримуємо відповідь на питання як доїхати до потрібного нам місця?

На сайті Easyway розміщено карти міст України, на яких нанесені всі актуальні маршрути та зупинки громадського транспорту. Щоб визначити, як дістатися потрібного місця, досить позначити на карті точки ВІД і ДО та натиснути кнопку \”Знайти маршрут\”. Easyway візуально відобразить на карті основні можливі маршрути громадського транспорту або власного авто. При цьому Ви можете виключити певний тип транспорту із свого маршруту. А також можете налаштувати критерій пошуку – оптимальний, швидкий або дешевий маршрут.

peredplata