Коли буде відновлено повноцінний рух через міст в Атаках Хотинського району?

Коли буде відновлено повноцінний рух через міст в Атаках Хотинського району?Сьогодні, 29 квітня, на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць за участі директора департаменту організації заходів цивільного захисту Державної служби надзвичайних ситуацій України Василя Стоєцького, керівників профільних структурних підрозділів йшлося про аварійну ситуацію, що склалась на автомобільному мосту через р. Дністер у с. Атаки Хотинського району на межі Чернівецької та Хмельницької областей та подальший план дій для повноцінного відновлення руху автотранспорту на цьому об’єкті.
Георгій Галиць підкреслив, що технічний висновок щодо подальшої експлуатації моста у с. Атаки повинні зробити науковці. «Цей фаховий висновок дозволить визначитись із сумою коштів, яка необхідна для проведення повного комплексу ремонтних робіт. Мова йде і про відкриття руху через міст для вантажних автомобілів та пасажирських автобусів вагою понад 6 тонн», – зазначив він.
На засіданні штабу прийнято рішення звернутись до Служби автомобільних доріг України з проханням у найкоротший термін надати інформацію про подальшу експлуатацію мосту в с. Атаки Хотинського району на межі Чернівецької та Хмельницької областей з урахуванням експертних висновків попередніх років.

peredplata