На території міста Чернівці планується відкриття 47 оздоровчих таборів

На території міста Чернівці планується відкриття 47 оздоровчих таборів, в тому числі – 4 на базі інтернатних закладів, 1 – на базі міського палацу дітей та юнацтва, 4 – на базі дошкільних установ. Орієнтовна кількість дітей, які передбачається оздоровити становить понад 3,5 тисячі.

Діяльність таборів відпочинку планується розпочати з 25 – 27 травня з тривалістю 14 робочих днів. На даний час проводяться заходи щодо безпечних умов для перебування, спрямованих на збереження і зміцнення здоров’я дітей, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку протягом оздоровчої компанії.

Станом на 20.05.2013 рік спеціалістами Чернівецького міського управління проведено 8 планових та 8 позапланових перевірок.

Протягом 21 – 22 травня комплексно з спеціалістами управління освіти Чернівецької міської ради будуть проведені обстеження з питань підготовки до початку роботи пришкільних оздоровчих таборів.

Крім цього, проведено лабораторні дослідження води на санітарно – мікробіологічні, санітарно – хімічні показники, паразитологічні та вірусологічні показники; заміри освітлення та мікроклімату.

Про це повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata