В Чернівцях податківці визначили найкраще робоче місце

Як відомо, приблизно тритину свого життя ми проводимо на роботі, вона стає для нас другою домівкою, а коллектив – другою родиною. Тому Державна податкова інспекція у м. Чернівцях провела в рамках святкування Всесвітнього дня охорони праці конкурс на краще робоче місце.

Оцінювали робоче місце за такими критеріями: раціональне розміщення елементів праці, оснащення й освітлення робочого місця, чистота, комфорт, зручність та зовнішній вигляд працівника.

Переможцями конкурсу стали головний державний податковий інспектор відділу оподаткування самозайнятих осіб Ольга Зушман, головний державний податковий інспектор відділу прогнозування та аналізу Олена Мішанчук та головний державний податковий ревізор інспектор відділу перевірок фінансових установ та контролю за операціями у сфері ЗЕД Аліна Григорець.

Також були відзначені Сікорська Т.В., Жовнірчук С.П., Терещенко Н.Є., Павлюк І.Й., Ватаман О.В. та Ізлатей С.

Переможців нагородили вітальними грамотами та подарунками.

Під час церемонії нагородження начальник міської податкової Анатолій Паланійчук, який очолював конкурсне журі, щиро подякував працівницям, які не лише вдома, а й на робочому місці підтримують чистоту та порядок та висловив побажання наступного року побачити серед переможців представників сильної статі. Відтепер такий конкурс податківці проводитимуть щорічно.

Про це повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata