До уваги водіїв з 1 червня вводиться тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, з метою збереження дорожнього покриття на автомобільних дорогах загального користування області від руйнувань при температурі повітря більше 28°С 1 червня вводиться тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів.

Забороняється рух автівок загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн з 10-ї години ранку до 22-ї години вечора включно на автомобільних дорогах державного значення у напрямках Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької областей, міста Герца та кордону з Румунією.

Про введення обмежень повідомлені Служби автомобільних доріг у Вінницькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях, Чернівецька обласна митниця, Управління ДАІ УМВС України та Управління державної автомобільної інспекції України в краї.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв великовагового транспорту та власників вантажів з проханням планувати свої поїздки з урахуванням вищеназваних вимог.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata