На чернівецьких дорогах ліквідовується ямковість та перемощується бруківка, – переконують в міській раді

Триває впорядкування шляхового господарства міста. За період з 10 по 15 червня на поточний ремонт доріг і відновлення покриття розкопок на площі близько 1500 квадратних метрів використано 253 тонни асфальтобетонної суміші.

Завершено поточний ремонт асфальтобетонного покриття на вулицях: Стефаника, Зарожанського, частині Руської. Триває ремонт на вулицях: Південно-Кільцевій, Головній та Хотинській. На вулицях Садовського, Львівській, Кафедральній, перехресті Залозецького-Головна, Соборній площі виконувалося перемощення просадок бруківки.

Протягом минулого тижня працівники КП «МіськШЕП» згідно графіку прибирали спецавтомобілем розворотні кільця при лоткової частини, чистили зливову мережу, виконали ремонт кільцевого перехвату на розворотньому кільці проспект Незалежності-Червоноармійська, по вулиці Білоруській. Також виконано ремонт колодязів з установкою люків на вулицях Руській, Шкільній, Головній, проспекті Незалежності та Сторожинецькій. Спецавтомобілем «Олекса» ліквідовувалась ямковість на проїжджій частині вулиць Чапаєва, Червоноармійської та Головною, проведено гравіювання і профілювання на вулицях Вижницькій, Підгірній та Підлісній.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata