Що планує сьогодні зробити і що зробила вчора Служба автомобільних доріг Чернівецької області

Як повідомляє Служба автомобільних доріг області, сьогодні, 11 липня, дорожники краю проводитимуть ремонтні роботи на автомобільних дорогах: М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече – на ділянці Садгора–Магала; Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига – на відрізку від кільця Магала до с.Припруття; на автошляху Чернівці-Глибока – від обласного центру до с.В.Кучурів; на дорозі Чернівці-Вашківці-Вижниця-Путила-КПП «Руська» – на ділянці Банилів-Вашківці; на дорозі Іспас-Майдан-Лукавці – у с.Іспас; на дорозі Петричанка-Лукавці-Мигово – у с.Мигово; на дорозі Кіцмань-Сторожинець-Глибока – у с.Драчинці; на дорозі Чернівці-Заставна – від обласного центру до с.Задубрівка; на дорозі Чернівці-Герца-КПП «Дяківці» – у м.Герца, на ділянках доріг Новоселиця-Маршинці-Герца–Глибока, Данківці-Вартиківці-КПП \”Сокиряни\” та Хотин-Мамалига.

Як інформує Служба автомобільних доріг області, сьогодні, 10 липня, у с. Іспас було виготовлено майже 114 тонн асфальтобетонної суміші та майже 98 тонн – у Новоселиці. Це дозволило дорожнім бригадам протягом дня ліквідовувати ямковість на автошляхах краю: М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече – на ділянці Мамаївці-Чернівці; на дорозі Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига – на відрізку від с. Мамаївці (кільце) до с. Оршівці;

на дорозі Верховина-Усть-Путила-Вижниця-Сторожинець-Чернівці – у м.Берегомет; на дорозі Кіцмань-Сторожинець-Глибока – у с.Глиниця та у м. Сторожинець; на дорозі Чернівці-Вашківці-Вижниця-Путила-КПП «Руська» – від с. Банилів до с. Чорногузи; на дорозі Петричанка-Лукавці-Мигово – у селі Мигово; на дорозі Чернівці-Заставна – на ділянці від Чернівців до с. Задубрівка; на дорозі Чернівці-Глибока – від обласного центру до с. Годилів; на мості в с.Молодія на дорозі Чагор-Молодія; на дорозі Хотин-Мамалига – у м. Хотин та на дорозі Р-63 Данківці-Вартиківці-КПП \”Сокиряни\” – у с.Іванівці.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata