До бюджету міста Чернівців внесені зміни

На 38-й сесії Чернівецької міської ради прийнято рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2013 рік. За рахунок спрямування залишків коштів міського бюджету, які утворилися станом на 1 січня, та перерозподілу видатків між головними розпорядниками коштів, збільшено видатки у деяких галузях.

Зокрема, управлінню охорони здоров’я міської ради на 559,5 тис. грн., в тому числі: на оплату витрат, пов’язаних з відпуском лікарських засобів безоплатно і на пільгових умовах громадянам, які мають на це право відповідно до законодавства – 300,0 тис. грн., пільгове зубопротезування – 250,0 тис. грн., придбання медичного обладнання для поліклініки № 1 – 9,5 тис. грн. Управлінню освіти міської ради на 45,0 тис. грн. на заміну вікон в дошкільних навчальних закладах.
Окрім того, внесено зміни до обсягів субвенцій бюджету міста Чернівців. Збільшено обсяг субвенції:

– з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи органами місцевого самоврядування на 593,5 тис. грн.;

– з обласного бюджету на нагородження грошовими преміями переможців щорічного обласного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» (на придбання урн) на 60,0 тис. грн.

peredplata