Чернівецька міська рада виділила 272,5 тис. гривень на підтримку соціально-незахищених верств населення

Чернівецька міська рада спрямувала 272,5 тис. гривень на матеріальну допомогу понад 1200 особам, які потребують соціальної підтримки за рахунок міського бюджету. Про це під час прес-конференції щодо результатів роботи Чернівецької міської ради у сфері соціального захисту мешканців міста в І півріччі 2013 року повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Також, відповідно до комплексної програми «Захист» міста Чернівців на 2013-2015 роки, у поточному році Чернівецька міська рада здійснює виплати інвалідам Великої Вітчизняної війни І групи, які безпосередньо брали участь у бойових діях, сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців, сім’ям воїнів, загиблих в Афганістані та вдовам воїнів-афганців на загальну суму 332,1 тис. грн.

Громадським організаціям, які об’єднують різні соціально-вразливі верстви населення та разом із Чернівецькою міською радою надають допомогу мешканцям міста, за рахунок фонду соціально-економічного розвитку міста виділено фінансову підтримку на загальну суму 38,8 тис. грн. Про це повідомив сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata