На Сторожинеччині горіла покрівля житлового будинку

9 серпня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку с. Ропча Сторожинецького району. Про загорання повідомив сусід, який проїжджав повз будинок де виникла пожежа.

На той момент горіла покрівля житлового будинку та поруч розташована господарська будівля, також вогонь перекинувся на ще одну господарську будівлю. Одразу ж на місце виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеву пожежну команду сіл Верхні Петрівці та Нижні Петрівці. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 3 будівлі. Загальна площа пожежі становила 220 м. кв. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих розмірах, в яких вони її застали на момент прибуття. Під час ліквідації пожежі рятувальниками було врятовано поруч розташований житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 5 пожеж на яких рятувальники врятували від знищення 4 будівлі, а найголовніше врятоване 1 людське життя.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata