Мешканці трьох районів Буковини звернулись до керівництва УМВС за допомогою та з пропозиціями

Начальник УМВС області Олександр Демидов вчора провів особистий прийом громадян у Вижниці та Сторожинці.

Загалом на прийом до керівника обласної міліції прийшло 25 людей. Переважно громадяни зверталися із особистими проблемами, які виникають у повсякденному житті. Зокрема, це конфліктні ситуації, які виникають безпосередньо у сімейних відносинах, неприязні стосунки між сусідами, порушення тиші з боку мешканців та багато іншого. Кожного з них Олександр Миколайович уважно вислухав та запропонував варіанти вирішення виниклих питань.

Також до очільника буковинської міліції звертались колишні працівники органів внутрішніх справ та представники громадських формувань з пропозиціями поглибленої співпраці та взаємодії.

Особливим питанням у сільській місцевості стоїть питання браконьєрства та незаконного вилову риби. Представники товариства мисливців та рибалок запропонували міліції влаштовувати спільні рейди спрямовані на боротьбу з цим явищем.

А голова однієї з селищних рад Вижницького району прийшов особисто, щоб висловити подяку за роботу дільничних інспекторів міліції.

Очільник обласного міліцейського відомства Олександр Демидов підкреслив, що виїзні прийоми допомагають громадянам особисто переконатися, що керівництво дійсно прагне змінити роботу органів внутрішніх справ в кращу сторону та почути і допомогти кожній людині. Також Олександр Миколайович запевнив, що і надалі буде проводити подібні зустрічі, адже вони допомагають краще зрозуміти, які проблеми є на місцях та вчасно їх вирішити.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata