Чернівці відвідав Посол Польщі

Чернівці відвідав Посол Польщі19 вересня з офіційним візитом відвідав Чернівці Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні його Високоповажність Генрик Літвін.

Під час візиту п. Посол зустрівся з заступниками Чернівецького міського голови та керівництвом відділу інформації, зв’язків з громадськістю та міжнародних відносин Чернівецької міської ради. Під час розмови обговорювалась можливість створення у Чернівцях почесного консульства.

«Я докладу усіх зусиль, аби контакти між нашими суспільствами і надалі поглиблювалися. Розраховую на те, що ми спільно досягнемо значних результатів у торговельній, інвестиційній, науковій і культурній сферах, а користуватися ними будуть як громадяни Польщі, так і Буковини», – зазначив Генрик Літвін під час розмови.

В свою чергу заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар запросив Посла Республіки Польща на святкові заходи до Дня міста.

«Чернівці – дуже гарне місто, у нього є душа», – зауважив Надзвичайний і Повноважний Посол, пообіцявши, при можливості, приєднатися до святкування.

peredplata