На Буковині за останні 3 доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

7 вересня у селі Горішні Шерівці Заставнівського району виникла пожежа в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будинку. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширення полум’я. За місцем виклику було направлено пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Заставна, а також місцеву пожежну команду села Шубранець. За короткий проміжок часу рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а в подальшому повністю її ліквідувати. Вогнем знищено дерев’яні конструкції покрівлі житлового будинку, шиферне покриття та речі домашнього вжитку. Оперативні дії бійців ДСНС дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

8 вересня виникла пожежа в житловому будинку в селі Балківці Новоселицького району. Рятувальники міста Новоселиця, місцева пожежна охорона села Подвірне та пожежно-сторожова охорона села Несвоя, які виїжджали на ліквідацію пожежі, оперативно ліквідували небезпеку. Завдяки цьому рятувальнкам вдалося зберегти від знищення житловий будинок. На пожежі знищено покрівлю, частково перекриття будинку та речі домашнього вжитку.

Всього за останні 3 доби співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 5 пожеж, на яких врятовано від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata