Податківці чекають на пропозиції представників бізнесу Чернівців

Цей рік в роботі Міністерства доходів і зборів став роком масштабної електронізації. Це єдиний шлях до підвищення ефективності адміністрування податків і зборів у сучасних умовах. За допомогою сучасної IT-інфраструктури обслуговування платників податків повинно стати максимально простим та комфортним.
Сьогодні чернівецькі платники використовують у своїй роботі чимало електронних сервісів. Зокрема, «Реєстр платників ПДВ», інформацію про анульовані свідоцтва можна отримати скориставшись меню «Анульовані свідоцтва платників ПДВ». Також активно використовують чернівчани сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» для перевірки надійності ділових партнерів.

За допомогою сервісу «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» можна переконатись, що свідоцтво платника єдиного податку не анульовано.
Сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи» дає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни. Заповнена декларація та додатки зберігаються у файл для направлення до податкового органу або друку.

Успішно діє антикорупційний сервіс Міндоходів «Пульс». Нагадаємо, що поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Добре зарекомендував себе сервіс «Акредитований центр сертифікації ключів». Віднедавна функціонують «Митна статистика» та «Електронна митниця».
Кожен чернівецький підприємець може взяти участь створенні нових електронних податкових сервісів.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує представників бізнесу та громадськості надсилати свої пропозиції за адресою: 58013, м.Чернівці, вул.. Червоноармійська, 200-А, або на ел. адресу: roziasnen@ukr.net. Можна скористатись скринькою для пропозицій, яка розміщена при вході до Центру обслуговування платників податків.

Найбільш слушні пропозиції будуть направлені до Міністрества доходів і зборів України

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata