У Чернівцях розпочався місячник благочинності

Учора, 11 вересня, в Чернівцях заходом “Душі людської доброта” розпочався місячник доброчинності, організатором якого виступає місцевий осередок Міжнародної громадської організації Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність” за підтримки Чернівецької міської ради.

Участь у відкритті взяли представники міського управління освіти, управління праці та соціального захисту, міського товариства “Червоного хреста” та місцеві благодійники. Також до акції долучилися учні гімназії №7 , які підготували святковий концерт.

Місячник доброчинності “Від серця до серця хай іде доброта” триватиме до 10 жовтня. У його рамках відбудуться заходи, приурочені до 605-річчя міста Чернівці, Дня людей похилого віку та Міжнародного дня милосердя. Під час проведення місячника відбудеться акція “Зігрійте добром старість”. Організатори місячника чекають на підтримку людей, які здатні прийти на допомогу, проявити милість людського серця, розуміння, співчуття, вміння розділити чужий біль і горе , як свої власні.

Контакти:

Чернівецький місцевий осередок
Міжнародна громадська організація Міжнародний фонд
“Взаєморозуміння і толерантність”
м.Чернівці 58002 вул. О.Кобилянської ,13
телефон 52-25-83 або моб.095-13-26-819

Довідково:

Чернівецький місцевий осередок Міжнародної громадської організації Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність” опікується людьми похилого віку , які зазнали нацистських переслідувань в роки Другої світової війни. Це в’язні концтаборів, колишні примусові працівники фашистської Німеччини, діти вивезені разом з батьками та народжені в неволі.

Джерело сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata