На Буковині влада офіційно продала землі на 4 мільйони

Як повідомляє головне управління Державного агентства земельних ресурсів у Чернівецькій області, з початку року на Буковині продано 16 земельних ділянок загальною площею понад 3,12 га і вартістю 3,7 млн. гривень. Загалом до державного та місцевих бюджетів за цей період надійшло понад 4 млн. гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року ці показники суттєво покращились.

У повідомленні йдеться, що управлінням налагоджено постійну інформаційно-роз’яснювальну роботу, зокрема через регулярні публікації у друкованих і електронних ЗМІ, сходки і зібрання місцевих громад. Окрім цього, ведеться і відповідна робота із депутатами рад всіх рівнів, сільськими та селищними головами, що дає змогу краще бачити тенденції і динаміку вирішення земельних питань.

Цього року працівники головного управління Держземагенства у Чернівецькій області провели державну експертизу щодо 209 об’єктів, і, за її результатами, по 167 об’єктах було прийнято позитивне рішення, а по 42 – направлено на доопрацювання, повідомляє управління.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata