У Чернівцях відкрили консультаційний центр

16 вересня у Чернівцях на вул. Лесі Українки, 3, було урочисто відкрито Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. В заходах з нагоди відкриття взяли участь Директор Департаменту економіки та фінансів ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Олександр Ільченко, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Віталій Темерівський та керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Під час відкриття Олександр Ільченко зазначив, що Консультаційні центру створюються з метою сформування необхідних умов для забезпечення населення своєчасною, достовірною та повною інформацією про діяльність ДСНС України. Також завдяки Консультаційному центру покращуватиметься сприяння у розвитку громадянської свідомості щодо особистої та колективної безпеки громадян.
В свою чергу, начальник УДСНС України у Чернівецькій області Едуард Братко зазначив, що для надання консультацій громадянам завжди готові висококваліфіковані спеціалісти. Консультація проводиться як під час особистого прийому, так по телефону і в мережі Інтернет.
Створення Консультаційних центрів – це важливий крок, який покращить співпрацю рятувальників із громадою краю. Тут люди зможуть дізнатися всю інформацію щодо питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб та у всіх питаннях, які відносяться до компетенції Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У Чернівцях відкрили консультаційний центр

У Чернівцях відкрили консультаційний центр

У Чернівцях відкрили консультаційний центр

У Чернівцях відкрили консультаційний центр

peredplata