Цими вихідними на Буковині очікуються заморозки

Цими вихідними на Буковині очікуються заморозкиВ другій половині дня 26 вересня через територію області переміститься холодний атмосферний фронт. Як повідомляє Чернівецький обласний центр з гідрометеорології, вночі та в першій половині дня відмічатиметься мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10м/с. Ввечері, з проходженням атмосферного фронту, посилиться хмарність, пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Вітер змінить свій напрямок на північно-західний, посилившись до 15-18м/с. Температура повітря вночі становитиме 5-10° тепла, в горах +1+6°, вдень повітря прогріватиметься до 15-20° тепла.

27 вересня за атмосферним фронтом з північними вітрами надійде більш прохолодне повітря. Вночі місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі, вдень – без опадів. Температура повітря вночі становитиме 6-11° тепла, в горах +1-+6°, на поверхні грунту заморозки 0-3°, денна температура становитиме 8-13° тепла.

28-29 вересня очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний 5-10м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту, а в горах і в повітрі заморозки 0-3°, вдень +13+15°.

peredplata