Минулої доби на Буковині виникло три пожежі

В м. Чернівці на вул. Червоноармійській горіла квартира в двоповерховому житловому будинку, яка належала місцевій жительці 1958 року народження. До прибуття вогнеборців вогонь знищив побутову техніку, речі домашнього вжитку, пошкодив меблі. Бійці МНС загасили пожежу, завдяки чому врятували майна на суму 300 тис. гривень. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів, а точніше залишена без нагляду праска. Сума збитків встановлюється, повідомляє відділ звуків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в краї.

В м. Герца виникла пожежа в житловому будинку місцевого жителя 1979 року народження. На місце події було направлено вогнеборців з м. Герца та місцеву пожежну команду с. Мольниця. Загорання виникло на покрівлі житловго будинку. В результаті пожежі вогнем знищено: покрівля будинку, домашні речі які знаходились на горищі. Бійці МНС загасили вогонь і врятували від знищення матеріальних цінностей на суму 70 тис. гривень. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється.

В с. Веренчанка Заставнівського району горіла скирта соломи. Ймовірна причина виникнення загорання – самозаймання. Постраждалих немає.

peredplata