У селі Бобівці відкрито новий навчально-виховний комплекс

Сьогодні на Сторожинеччині відбулося урочисте відкриття Бобовецького навчально-виховного комплексу.
Участь у заході взяли голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, голова Сторожинецької райдержадміністрації Франц Федорович, голова районної ради Петро Брижак, освітяни району, а також місцева громада.

«Сьогодні навчально-виховний комплекс гостинно відкриває свої двері перед 30 дошкільнятами, – зазначив у вітальному слові Франц Федорович. – Дітлахи виховуватимуться та навчатимуться в сучасних приміщеннях та комфортних умовах».

За словами очільника районної виконавчої влади, реконструкцію місцевої школи під НВК вдалося здійснити спільними зусиллями обласної, районної влади та громади села.

«Питання повного охоплення дітей Підгір’я дошкільною освітою є одним із пріоритетних для влади району та області і перебуває на особистому контролі Глави держави Віктора Януковича, – сказав Франц Федорович. – Відтак до кінця 2014 року на Сторожинеччині дошкільною освітою планується охопити майже 90% дітей».

Керівник райдержадміністрації передав вітання та почесні грамоти для тих, хто долучився до відкриття комплексу від голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва і подарував новоутвореному закладу сучасний телевізор для організації інтерактивного навчання дітей.
Свою підтримку у питаннях реалізації в краї соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення дітей дошкільною освітою, як представника обласної влади, засвідчив також голова обласної ради Михайло Гайничеру, який привітав громаду села із входинами і подарував колективу навчально-виховного комплексу комп’ютерне обладнання.

Після вручення символічного ключа та перерізання червоної стрічки керівники обласної та районної влади оглянули приміщення для дошкільнят та поспілкувалися з педагогічним колективом.

Про це повідомили в Сторожинецькій РДА.

peredplata