Кінець жовтня буде сухим та теплим

У кінці жовтня на українців чекає тепла та суха погода. Про це заявив директор Українського гідрометеорологічного центру державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Кульбіда під час брифінгу, повідомляє кореспондент ТСН.

\”Температура повітря прогріється до +10 – +22 градусів у південних областях. Короткочасне похолодання очікується протягом 23-24 жовтня. Воно торкнеться східної України, де можливе зниження нічної температури до 1-4 градусів морозу і денної температури до 4-9 тепла. Але це похолодання буде короткочасним і вже з 25 жовтня температура повітря знову підвищиться\”, – повідомив Микола Кульбіда.

Також, за його словами, 21-22 жовтня на територію України прийде малоатмосферний фронт. У зв\’язку з цим місцями очікуються нетривалі дощі. Але вже протягом 22 жовтня опади припиняться. \”Таким чином, можна зробити висновок, що до кінця місяця переважатиме тепла суха погода\”, – підсумував він. Крім того, Кульбіда зазначив, що температура повітря в жовтні на 7-8 градусів перевищуватиме норму. Як повідомлялося раніше, через аномальну осінь Київ побив 90-річний рекорд з кількості опадів.

ДЖЕРЕЛО ТСН

ВІДЕО

peredplata