В Чернівецькій області сталось 3 пожежі

У селі Молодія Глибоцького району виникла пожежа в житловому будинку. На ліквідацію пожежі виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьміна, Луківці, Чагор та Волока. Через запізніле повідомлення про пожежу та дерев’яні конструкції будівлі, пожежа швидко поширилася по всій господарській будівлі. Тому першочерговим завданням вогнеборців було недопущення розповсюдження вогню, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Загальна площа пожежі склала 100 кв.м.. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати житловий будинок. Постраждалих немає.

У селі Драниця Новоселицького району горів житловий будинок місцевого мешканця. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Мамалига, які прибули на місце події, локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття житлового будинку. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. На пожежі ніхто не постраждав.

У Чернівцях по вул. Комарова горів легковий автомобіль «Москвич». За лічені хвилини на місце події прибула група пожежегасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, запобігши поширенню вогню. Завдяки цьому вдалося врятувати 2 поруч розташовані автомобілі. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata