Смерть чернівчанки не пов\’язана з використанням газу у побуті

Тринадцятого жовтня на вулиці Бережанській обласного центру у приватному помешканні чотирьохквартирного житлового будинку без ознак життя виявили тіло жінки 1941 року народження.

Виклик до аварійно-диспетчерської служби надійшов о другій годині дня. Здійснила його сусідка потерпілої. Жінка зайшла до кухні й побачила на підлозі покійну. На момент трагедії у приміщенні працювали опалювальна піч та газова плита. Тому у повідомленні про аварію, пов’язану із використанням газу у побуті, яке оперативно надійшло до територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, серед ймовірних причин, що передували смерті потерпілої, значилося – ймовірне отруєння продуктами згорання або задушення природним газом.

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області провели розслідування причин та обставин трагедії, пов\’язаної з використанням газу у побуті.

Державні інспектори встановили: смерть потерпілої настала через природні причини – жінка хворіла серцевою недугою. Існуючі газові прилади, які на момент її смерті працювали, перебували у справному робочому стані.

Про це повідомляє територіальне управління Держгірпромнагляду України у Чернівецькій області.

peredplata