Для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів Буковина отримала понад 400 тис гривень

Як інформує департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, сьогодні, 12 листопада, відбулося чергове засідання Консультативної ради з питань воїнів-інтернаціоналістів, на якому, зокрема, йшлося про забезпечення воїнів-інтернаціоналістів житлом.

Згідно з лімітною довідкою про бюджетні асигнування на цей рік, на виконання бюджетної програми «Забезпеченням житлом воїнів-інтернаціоналістів» передбачено 1099,4 тис. гривень, станом на сьогодні отримано 401,8 тис. гривень.

За результатами засідання департаменту соціального захисту населення доручено розпочати процедуру закупівлі житла за бюджетною програмою «Забезпеченням житлом воїнів-інтернаціоналістів» для черговиків, які перебувають на обліку у виконавчих комітетах Чернівецької та Сокирянської міських рад.

Учасники засідання розглянули також питання щодо включення в обласну Консультативну раду представника Чернівецької міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Іллі Горбатюка, йдеться у повідомленні.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata